Prvo kupanje u decembru

Bez autora
Aug 31 2011

Izgradnja zatvorenog bazena u Kragujevcu, na koji žitelji centra Šumadije čekaju decenijama, ulazi u završnu fazu. Očekuje se da će taj objekat prve kupače primiti do kraja godine, preciznije tokom decembra. Filtersko postrojenje i uređaji za klimatizaciju i prečišćavanje vode u bazenu su već montirani. Narednih dana počeće montiranje bazena, izrađenog od savremenog materijala sa dugim vekom eksploatacije.Zatvoreni bazen u Kragujevcu, u čiju izgradnju i opremanje će biti uloženo oko pet miliona evra, pored standardnih sadržaja koje nude objekti te vrste, imaće i saunu i fitnes salu, kao panoramski lift, kojim će posetioci sa kupališta stizati do restorana na galeriji.

Prvo kupanje u decembruIzgradnja zatvorenog bazena u Kragujevcu, na koji žitelji centra Šumadije čekaju decenijama, ulazi u završnu fazu.

Očekuje se da će taj objekat prve kupače primiti do kraja godine, preciznije tokom decembra.

Projektant objekta, kragujevački arhitekta Zvonko Mihić kaže da su filtersko postrojenje i uređaji za klimatizaciju i prečišćavanje vode u bazenu već montirani. Narednih dana počeće montiranje bazena, izrađenog od savremenog materijala sa dugim vekom eksploatacije.

Zatvoreni bazen u Kragujevcu, u čiju izgradnju i opremanje će biti uloženo oko pet miliona evra, pored standardnih sadržaja koje nude objekti te vrste, imaće i saunu i fitnes salu, kao panoramski lift, kojim će posetioci sa kupališta stizati do restorana na galeriji. Kragujevački zatvoreni bazen biće prepoznatljiv i po specifičnoj krovnoj konstrukciji, čiji će raspon biti veći od 50 metara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik